Ditt omdöme betyder mycket för oss

11 Comments on “Lämna omdöme här”

 1. Jag hade goda referenser på denna man innan mötet och jag är nu en av dem som med ett leende kan rekommendera honom vidare. Med respekt/ödmjukhet och stil tog han mig på en resa som blir svår att glömma. Han är mycket lugn och tar sig all tid efteråt. Han inger snabbt förtroende som är så otroligt viktigt också.

  Tack för ordet
  /Jenny

 2. Mistress Sess var oerhört duktig på det hon gjorde med slaven i alla avseenden. Hon tränade flera moment och lämnade tydliga spår efter sig som är blåa 1 vecka senare. Att slaven försökte visa och göra Mistress nöjd kändes så viktigt och något jag verkligen uppskattade och genom det professionella bemötandet Mistress hade föll allt på plats. Ett viktigt möte. Att underkasta sig Mistress vilja är något stort att återvända till. Nu ser slaven fram emot nästa möte inom kort och de moment Mistress tänker träna slaven i.
  slaven carl

 3. Master,

  Jag vet inte hur jag ska sammanfatta och tacka för gårdagen. Du har alltid varit fantastisk men igår överträffade du alla icke ställa förväntningar. Att balansera mellan mellan gränser som du gjorde kommer jag iallafall inte jag att träffa någon som gör. Vi har träffats många gånger nu- om än med ibland med längre uppehåll. Jag njuter av att se dig njuta och det är är någonstans där min njutning början- jag äskar att vara din för den stund vi träffas- jag vill så gärna vara perfekt för för dig där och då.

  Inget dåligt avslut heller- även om det var otroligt retsamt- ordnades väl hemma 😂Det sätt du tar hand om mig efteråt slår allt- bara så att du är medveten om det.

  Ni tjejer som som inte testat på detta och någonstans där inne har intresset för bdsm- Träffa den här mannen- ni har allt att vinna – totalt respekt från början till slut, det kan kan jag personligen gå i god för.

  Varma Kramar,Anna B.

 4. Hej och tack för en fantastisk session.
  Att få prova din nya lokal var väldigt spännande.
  Efter våran 3 timmar långa session är man helt slut och det värker både här och där, och syns rejält.
  Miss var vacker som vanligt och väldigt läckert klädd.
  Fast det var varmt och många timmar tog du dig tid och gjorde allt över förväntan.
  Kan inte mer än att tacka dig för att du finns och att du ger mig möjlighet att komma dit.
  Längtar redan till nästa gång vi träffas.
  Din trogna slav M

 5. Tack Miss för en perfekt session idag.
  Det var allt för länge sedan och jag behövde verkligen släppa loss och bara lämna över allt till dig.
  Du byggde på lite sen sist och ökade på med piska så det både känns och syns ikväll.
  Att få komma till dig betyder så mycket.
  Du har så bra koll på hur jag känner och anpassar det väldigt bra under sessionen.
  Längtar redan till nästa gång.

 6. Idag hade jag ett nytt hett intensivt möte med Master.

  Upprepade gånger tog han mig till gränsen och tillbaka på ett vis som bara den mannen kan. Med finess tänjer han mina gränser och jag känner hur min tillit blir än större. Han är hård och kräver hela min uppmärksamhet för att i nästa stund vara oerhört ömsint och omhändertagande.

  Vid varje träff är han välklädd, luktar diskret underbart och är mycket välvårdad. Ovanpå det en överkropp ”to die for”.

  Samtalen efter ”våran stund” ger mig så mycket och är en viktig del av upplevelsen.

  Det är ingen lång stund vi ses men det känns som att vara på en resa långt bort utan krav, måsten och vardag.
  Frågan inställer sig om jag någonsin kommer kunna var utan den här typen av upplevelser, för det är precis vad jag behöver emellanåt och kanske oftare än så.

  Man kanske kan undra varför jag skriver dessa rader här, förmodligen för att jag behöver skriva av mig och inte har någon
  att berätta det för…Jag längtar redan redan till vårt nästa träff.

  Tack Master!

  Be

 7. Master skapar stämning och mystik på ett vis som måste upplevas.
  Hård ömsom nära och omtänksam. Ett möte räcker för att lita på honom.
  Till det vältränad…

  Tack Master!
  /Be

 8. Jag har träffat Master vi tre tillfällen sedan slutet förra året.
  En mycket ödmjuk och lyhörd person som har en förmåga att läsa av mig totalt. Han godtar mina gränser med kan också nästan omärkbart stegvis flytta dem, det finns ett mått av magi i varje träff

  En man att lita på totalt med intellekt och fysik att sätta mig på plats, på ett sensuellt sätt som är svårt att förklara
  Tiden stannar upp och vardag finns inte under våra möten

  Snygg, vältränad, bestämd och levererar alltid på alla plan.
  Dessutom en medmänniska efter en ”session”

  Anna B,”

 9. I tisdags hade jag nöjet att träffa Miss Sess. Det är en av de snyggast, vackraste, sexigaste och läckraste kvinnor jag sett.
  Men det som är mest intressant med henne är det lugna, intensiva sättet att dominera på, det blir bara självklart att följa henne. Jag ser fram mot min fortsatta utveckling med och hos henne.

 10. Miss Sess Oerhört är professionell, sträng och mycket vacker, med fantastisk hållning och en pillemarisk blick som jag älskar. och är helt klart den bästa Dominan jag någonsin träffat, och sedan jag träffade henne har jag ej träffat någon annan Domina.

  Hon är sträng, eller snarare hård och rättvis. Men även uppmuntrande när man gör bra ifrån sig. Organiserad och fantastisk planeringsförmåga för att se till att just den Slaven/slavinnan utvecklas.

  och hennes kärlek till BDSM lyser verkligen igenom både under session men även efter samtalet efter session. Hon bryr sig verkligen genuint om dom som får möjlighet att träffa Miss genom tex mailkontakt.

  Hon är väldigt duktig på att läsa av en undergiven, men även på att lyssna och ta till sig informationen.
  Miss håller ett härligt tempo med en röd tråd i sessionerna där inget känns tillgjort eller halvdant eller tråkigt.

  Jag har fullkomligt njutit och varit helt i trans under mina sessionerna med Miss. Verkligen magiskt. Den häftiga studion som ligger helt ostört och där man verkligen kan känna sig trygg bidrar självklart också.

 11. Jag hade en underbar session med miss.
  Hon är verkligen ett proffs, och jag kan bara säga att jag är beroende av henne. Hon läste av mig riktigt bra och hon visste exakt hur hon skulle behandla mig. Jag ser fram emot nästa träff med miss.
  Det var en riktig upplevelse att få åka ut till din gård och träffa dig. 10/10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.