Lyssna på Master & Domina på radio i P3

Nu har Du som inte besökt oss ännu möjlighet att lära känna oss lite bättre i en radiointervju vi gjort för programmet ”Fråga vad du vill” i P3!
I programmet har lyssnarna i direktsändning fått ställa frågor kring dominans och bdsm men även även om våra liv och de sessioner vi gör.

Håll till godo!
/Master & Mistress

Samtal hos Master eller Mistress

Att leva med ett behov eller ett intresse för Dominans och Bdsm kan för många kännas väldigt ensamt, det är svårt att hitta någon närstående eller vän som är insatt i detta och som kan förstå längtan i att leva ut den sidan hos själv.

Master och Mistress har sedan många år tagit emot klienter och besökare för samtal och diskussioner kring många olika inriktningar inom bdsm. Inga inriktningar inom området är för oss främmande att diskutera.
För många börjar intresset och längtan efter att underkasta sig mycket långt ner i åldrarna, ofta i början av puberteten, andra ännu tidigare i samband med upplevelser ur barndomen.

Till oss kan du som sedan långe levt ut en ug. sida i eller utanför ett förhållande eller du som fortfarande håller det som tankar och/eller fantasier komma för att prata och ventilera just din historia och dina tankar och känslor inför detta.
Många gånger kan tilliten mellan din Domina eller Master i det förutsättningslösa samtalet utgöra en öppning för att på ett tryggt sätt våga prova att leva ut den fantasi eller de tankar du gått och burit på i så många år.
Givetvis tillämpar vi total tystnadsplikt, du kan känna dig helt trygg med att allt som diskuteras stannar där mellan dig och oss.

För att komma i kontakt med någon av oss skriver du via formuläret under ”Kontakt” här på hemsidan

/Master & Mistress

God Jul och Gott Nytt År

 

Master & Domina lämnar snart ett helt fantastisk härligt år bakom oss, vi vill givetvis tacka Alla som besökt oss för våra sessioner. Nu blickar vi framåt och hoppas få se  både nya och gamla ansikten i vår studio under 2017.

En riktigt God Jul och Gott Nytt År

/Master & Domina

 

Ta chansen, Chatta med oss!

 

Har du frågor eller funderingar kring ett första besök hos oss?  Har du andra frågor du vill ställa till oss och få omedelbart svar?

Passa på att chatta med Master & Mistress på vår FB-sida ”Master Domina Stockholm” Söndagen den 18 december kl 20-22

/Master & Mistress

Årets Julklapp

unknown

Vi har nöjet att presenterar en alldeles speciell Julklapp till din Partner eller vän.

Utan att överdriva vågar vi påstå att denna möjlighet är lika unik som upplevelsen i sig, att träffa Sveriges enda Professionella Master & Domina för en Bdsm-Session.

Sessionen planeras i detalj med personen ifråga som du ger presentkortet till, lika noggrant och ambitiöst som alltid från vår sida.

Kanske passar presentkortet din partner som behöver läxas upp eller din vän som du på ett snyggt och säkert sätt vill introducera i BDSM-världen.

Eller om du har andra egna idéer så kanske vi kan hjälpa dig på vägen…

Som i alla ärenden kontaktar Du oss via formuläret på hemsidan. Erbjudandet gäller endast 5 st presentkort och det är först till kvar som gäller.

/Master & Domina

Välkommen till vår Blogg

Det har nu gått en tid sedan den nya hemsidan gått online och vi är mycket stolta över att kunna presentera vår verksamhet och våra sessioner på ett lika professionellt sätt som dom bedrivs.

Här på Bloggen kommer Ni att kunna följa de Nyheter vi har att bjuda på, våra tankar och ideér kring dominas/bdsm som vi brinner för men även skildrade historier direkt från verkligheten i studion.

Vi hoppas givetvis att Ni följer oss och att vi kan väcka erat intresse och nyfikenhet kring det som händer kring Master och Mistress.

/Master & Mistress